Set Model&Color Giotto Bebe

Iepurasi, pisici, catei sau papagali... toti pot fii prietenii micutului tau! Cu Setul Model&Color Giotto be-be, poti confectiona, modela si decora propriile jucarii. In plus, stimuleaza creativitatea si motricitatea fina a copiilor! Setul contine toate materialele necesare u...
Citeste mai mult

FL0472200

Giotto Bebe

Iepurasi, pisici, catei sau papagali... toti pot fii prietenii micutului tau! Cu Setul Model&Color Giotto be-be, poti confectiona, modela si decora propriile jucarii.

In plus, stimuleaza creativitatea si motricitatea fina a copiilor!

Setul contine toate materialele necesare unei activitati distractive:

  • 1 galetusa de plastilina de 100g
  • 6 creioane colorate be-be sau 6 carioci be-be
  • accesorii de modelaj
  • o carticica de colorat si inspiratie

Plastilina cu textura fina, usor de modelat, cu miros placut, pe baza de ingrediente naturale. Testata dermatologic, nu pateaza si nu lasa urme. Se curata usor de pe imbracaminte, dupa ce se usuca. Produsa in Italia.

Giotto aduce bucurie in casutele micilor artisti sub forma de culori pentru desen, pictura sau modelaj. Marca italiana de incredere, cu o traditie de peste 100 de ani, apreciata pentru calitatea si inovatia cu care produce instrumente sau materiale de creatie. Produsele Giotto stimuleaza dezvoltarea fizica si emotionala armonioasa a copiilor prin arta!

Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.