Set modelaj My Fairy Bucket Giotto Bebe

Creeaza o lume magica a zanelor si unicornilor cu plastilina Giotto Bebe, cu efect de glitter! Modeleaza si distreaza-te cu acest set complet de plastilina si accesorii pentru modelaj care, stimuleaza garantat imaginatia copiilor: plastilina, matrite 3D si accesorii, plus o planseta sa iti pui...
Citeste mai mult

FL0469300

Giotto Bebe

Creeaza o lume magica a zanelor si unicornilor cu plastilina Giotto Bebe, cu efect de glitter! Modeleaza si distreaza-te cu acest set complet de plastilina si accesorii pentru modelaj care, stimuleaza garantat imaginatia copiilor: plastilina, matrite 3D si accesorii, plus o planseta sa iti pui in scena creatiile. Set cu aspect atractiv si practic, galeata cu maner si capac este excelenta pentru depozitarea materialelor de modelaj.

Plastilina moale, pe baza doar de ingrediente naturale, ajuta la imbunatatirea dexteritatii copiilor la varste fragede. Testata dermatologic, nu pateaza si nu lasa urme; se curata usor de pe imbracaminte, dupa ce se usuca.

Cu Giotto Bebe, copii se distreaza si invata in siguranta! Materialele pentru creativitate Giotto Bebe sunt special concepute pentru copii de varsta frageda, de la 18 luni.

• Ingrediente sigure, non-toxice, testate dermatologic
• Usor de curatat cu apa si sapun de pe piele, haine si mobilier

Dimensiuni: 17x20cm.

Contine:
10 x plastilina cu sclipici, diverse culori
3 x matrita 3D
1 x planseta de lucru 40x60cm
1 x sucitor
1 x cutit

Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.