Set Model & Puzzle Giotto Bebe

Cadou ideal pentru stimularea gandirii logice si creativitatii copiilor de varsta frageda (+ 3 ani). Set cadou complex de 53 de piese: un puzzle de mari dimensiuni, plastilina, matrite si unelte pentru modelarea animalelor. Joc educativ de constructie si creatie, prin care cei mici...
Citeste mai mult

FL0479800

Giotto Bebe

Produse similare

Cadou ideal pentru stimularea gandirii logice si creativitatii copiilor de varsta frageda (+ 3 ani). Set cadou complex de 53 de piese: un puzzle de mari dimensiuni, plastilina, matrite si unelte pentru modelarea animalelor. Joc educativ de constructie si creatie, prin care cei mici vor invata prin joaca.

Stimuleaza gandirea logica si asociativa a copiilor cu maxi-puzzle-ul de 35 de piese mari, usor de apucat intre degete. Exerseaza motricitatea fina si creativitatea prin modelaj.

Plastilina si unelte pentru modelaj, asigura ore intregi de distractie si creatie! Plastilina moale, pe baza doar de ingrediente naturale, ajuta la imbunatatirea dexteritatii copiilor la varste fragede. Testata dermatologic, nu pateaza si nu lasa urme; se curata usor de pe imbracaminte, dupa ce se usuca.

Cu Giotto Bebe, copii se distreaza si invata in siguranta! Materialele pentru creativitate Giotto Bebe sunt special concepute pentru copii de varsta frageda, 18 luni +

  • Ingrediente sigure, non-toxice, testate dermatologic
  • Usor de curatat cu apa si sapun de pe piele, haine si mobilier
  • Design adaptat abilitatilor copiilor: usor de prins intre degete si utilizat, durabile

Contine:
1 x puzzle din 35 de piese mari
10 x plastilina, culori diverse
6 x matrite modelaj, diverse animale
2 x unelte de modelaj

Dimensiuni : 34 x 24cm 

Unitate vanzareSet
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.