Set mini-creioane colorate Party Gift Giotto

Da un plus de culoare petrecerii cu setul de creioane colorate Party Gift Giotto! Planuiesti o petrecere pentru cel mic? Setul de creioane colorate Party Gift Giotto este invitatul surpriza mult asteptat! Creat special pentru petrecerile copiilor, setul contine 10 cutii a cate 6 ...
Citeste mai mult

FL0312000

Giotto

Produse similare

Da un plus de culoare petrecerii cu setul de creioane colorate Party Gift Giotto!

Planuiesti o petrecere pentru cel mic? Setul de creioane colorate Party Gift Giotto este invitatul surpriza mult asteptat!

Creat special pentru petrecerile copiilor, setul contine 10 cutii a cate 6 mini-creioane, cu o lungime de 9cm, perfecte pentru manutele dibace ale micilor artisti! Fiecare cutie are un spatiu dedicat numelui sarbatoritului si al invitatiilor lui preferati. Calitatea excelenta a produsului si intensitatea culorilor transforma creioanele intr-un cadou de neuitat!

Se curata de pe maini printr-o spalare usoara cu apa si sapun; tesaturile pot fi curatate la 40°C .

Creioane cerate in nuante bogate, care lasa urme de culoare pe hartie fara apasare.

Giotto aduce bucurie in casutele micilor artisti sub forma de culori pentru desen, pictura sau modelaj. Marca italiana de incredere, cu o traditie de peste 100 de ani, apreciata pentru calitatea si inovatia cu care produce instrumente sau materiale de creatie. Produsele Giotto stimuleaza dezvoltarea fizica si emotionala armonioasa a copiilor prin arta!

Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.