Set Maxi desen si modelaj Giotto Be-be

Cadou ideal pentru stimularea creativitatii celor mai mici artisti! Asortiment complet de instrumente pentru creatie si exersarea motricitatii fine pentru copii de varsta frageda: creioane si carioci pentru desen, plastilina si unelte pentru modelaj. Creioane si carioci gigant, usor de ...
Citeste mai mult

FL0466900

Giotto Bebe

Produse similare

Cadou ideal pentru stimularea creativitatii celor mai mici artisti! Asortiment complet de instrumente pentru creatie si exersarea motricitatii fine pentru copii de varsta frageda: creioane si carioci pentru desen, plastilina si unelte pentru modelaj.

Creioane si carioci gigant, usor de tinut intre degete, ideale pentru copiii care incep sa isi exprime creativitatea prin desen. Culori intense, lavabile si sigure. Creioane cu mina moale, invelita in lemn de cedru natur, usor de ascutit. Carioci cu varf rezistent, isi pastreaza forma dupa utilizari repetate.

Plastilina si unelte pentru modelaj, asigura ore intregi de distractie si creatie! Plastilina moale, pe baza doar de ingrediente naturale, ajuta la imbunatatirea dexteritatii copiilor la varste fragede. Testata dermatologic, nu pateaza si nu lasa urme; se curata usor de pe imbracaminte, dupa ce se usuca.

Cu Giotto Bebe, copii se distreaza si invata in siguranta! Materialele pentru creativitate Giotto Bebe sunt special concepute pentru copii de varsta frageda, 18 luni +

  • Ingrediente sigure, non-toxice, testate dermatologic
  • Usor de curatat cu apa si sapun de pe piele, haine si mobilier
  • Design adaptat abilitatilor copiilor: usor de prins intre degete si utilizat, durabile

Contine:

8 x carioci gigant, diverse culori
6 x creioane gigant, diverse culori
1 x ascutitoare
1 x carte de colorat
3 x plastilina diverse culori
5 x unelte pentru modelaj

Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.