Set markere caligrafie William Mitchell

Exerseaza sau indrazneste sa faci primii pasi in caligrafie cu markerele William Mitchell. Usor de folosit, trasezi linii uniforme si reusesti sa iti formezi abilitatile de scris caligrafic. Experimenteaza cele mai populare stiluri de scris caligrafic, inclusiv foundational, italic, roman si u...
Citeste mai mult

WM37000

William Mitchell

Exerseaza sau indrazneste sa faci primii pasi in caligrafie cu markerele William Mitchell. Usor de folosit, trasezi linii uniforme si reusesti sa iti formezi abilitatile de scris caligrafic. Experimenteaza cele mai populare stiluri de scris caligrafic, inclusiv foundational, italic, roman si uncial.

Alege sa inveti arta scrisului caligrafic cu markere si nu vei avea grija stiloului sau tocului cu penita care trebuie reincarcat regulat cu cerneala, sau a penitelor deteliorate de cerneala uscata.

Forma ergonomica te ajuta sa tii comfortabil in mana markerul chiar si pentru o perioada mai lunga de timp. Varf lat, de grosimi variate intre 1.5mm si 2.5mm, rezistent la utilizare.Contine cerneala neagra, pe baza de apa, cu uscare rapida, fara miros neplacut de solvent.

Contine:
3 x marker grosimi variate (1.5mm, 2mm si 2.5mm)

Unitate vanzareSet
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.