Set margele Pink 26x26

Set cu margele roz, perfecte pentru a crea bijuterii frumoase si originale. Selectie vasta de margele roz care iti permite sa realizezi cu usurinta bratari handmade, coliere si alte bijuterii unice si creative.  Setul de margele roz este un mod distractiv si creativ de a patrunde in lum...
Citeste mai mult

CR240023

Grafix

Produse similare

Set cu margele roz, perfecte pentru a crea bijuterii frumoase si originale. Selectie vasta de margele roz care iti permite sa realizezi cu usurinta bratari handmade, coliere si alte bijuterii unice si creative. 

Setul de margele roz este un mod distractiv si creativ de a patrunde in lumea confectionarii de bijuterii si de a crea piese frumoase, realizate manual, care ies in evidenta. Cei mici vor adora sa-si confectioneze singuri accesoriile, cu siguranta le vor purta cu drag, timp indelungat.

Margelele au dimensiuni si forme diferite precum flori, bile ovale sau transparente, cu aspect metalic, pe care le poti combina in creatii uimitoare. In plus, cu ajutorul margelelor roz incluse in set, poti realizeaza cadouri minunate pentru mamici, colege de clasa si alte persoane dragi. Le poti oferi in dar de Craciun, zile de nastere, Ziua Mamei si alte ocazii speciale. 

Dimensiune set cutie: 26x26

Unitate vanzareSet
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.