Set 5 culori lipici glitter metalic Decor Giotto

Set 5 culori de lipici decor cu glitter metalic, ideal pentru activitati scolare si prescolare. Cele 5 culori vibrante, stralucitoare si intense (gold, silver, albastru metalic, verde metalic si rosu metalic), pentru decoratiuni si activitati creative de lucru manual. Adera pe hartie, c...
Citeste mai mult

FL0545100

Produse similare

Set 5 culori de lipici decor cu glitter metalic, ideal pentru activitati scolare si prescolare. Cele 5 culori vibrante, stralucitoare si intense (gold, silver, albastru metalic, verde metalic si rosu metalic), pentru decoratiuni si activitati creative de lucru manual.

Adera pe hartie, carton, lemn sau alte suprafete poroase. Inainte de uscare, se poate curata cu apa si sapun. Varf cu aplicator, ideal pentru scris sau desen, se aplica ca un pix obisnuit. Tub din plastic moale, se preseaza cu usurinta pentru a doza cantitatea dorita.

Giotto aduce bucurie in casutele micilor artisti sub forma de culori pentru desen, pictura sau modelaj. Marca italiana de incredere, cu o traditie de peste 100 de ani, apreciata pentru calitatea si inovatia cu care produce instrumente sau materiale de creatie. Produsele Giotto stimuleaza dezvoltarea fizica si emotionala armonioasa a copiilor prin arta!

Unitate vanzareSet
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.