Set 12 Inktense Paint Pan Pastel Derwent

Picteaza cu godetele pastelate oriunde te-ai afla: in natura, pe strazile orasului sau la masa ta de lucru! Cu setul de godete Pastel Derwent ai la indemana tot ce iti trebuie sa creezi efecte unice de fluiditate. Setul de godete acuarelabile Derwent contine 12 culori din gama Pastel. D...
Citeste mai mult

2305865

Derwent

Produse similare

Picteaza cu godetele pastelate oriunde te-ai afla: in natura, pe strazile orasului sau la masa ta de lucru! Cu setul de godete Pastel Derwent ai la indemana tot ce iti trebuie sa creezi efecte unice de fluiditate.

Setul de godete acuarelabile Derwent contine 12 culori din gama Pastel. De o calitate specifica gamei, potrivite pentru hartie, tesaturi (matase, bumbac) si alte suprafete. Extrem de pigmentate, nuante pastelate, pure, textura fina. Perfecte pentru a fi folosite impreuna cu gamele Paint Pan Inktense, Graphitint si Metallic sau cu creioanele colorate Pastel Derwent, care au la baza aceeasi formula.

Spre deosebire de acuarela traditionala, culorile Derwent pot fi aplicate in mai multe straturi, fara a risca decolorarea sau stergerea culorilor deja aplicate. Odata uscate, culorile devin foarte vibrante, cu aspect de cerneala si permanente (nu se mai dizolva in apa, spre deosebire de acuarela). Astfel, poti crea jocuri interesante de culoare prin suprapunerea de straturi. Pentru uz profesional, rezistente la lumina, usor solubile in apa, selectia de 12 culori vibrante sunt ideale pentru o multime de efecte de culoare fluide si intense.

Setul contine 12 de godete in diferite nuante (Lemon, Peach, Coral Pink, Pink Flamingo, Orchid Pink, Lavender, Cornflower Blue, Turquoise, Mint, Artichoke, Storm Grey, Silver Blue), o pensula cu rezervor speciala pentru pictura in acuarela si un burete, iar capacul cutiei este compartimentat in 5 sectiuni si poate fi folosit ca paleta de pictura.

Unitate vanzareSet
CategorieAcuarela
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.