Set 12 Inktense Paint Pan Line & Wash Derwent

Picteaza cu cele mai intense culori acuarelabile oriunde te-ai afla: in natura, pe strazile orasului sau la masa ta de lucru! Cu setul de godete Line&Wash ai la indemana tot ce iti trebuie sa creezi efecte unice de fluiditate. Setul de 12 godete acuarelabile Derwent contine culori d...
Citeste mai mult

2305866

Derwent

Produse similare

Picteaza cu cele mai intense culori acuarelabile oriunde te-ai afla: in natura, pe strazile orasului sau la masa ta de lucru! Cu setul de godete Line&Wash ai la indemana tot ce iti trebuie sa creezi efecte unice de fluiditate.

Setul de 12 godete acuarelabile Derwent contine culori din gama Inktense, Graphitint si Pastel. De o calitate specifica gamei, potrivite pentru hartie, tesaturi (matase, bumbac) si alte suprafete. Extrem de pigmentate, nuante intense, pure, textura fina. Perfecte pentru a fi folosite impreuna cu gamele Paint Pan InktenseGraphitint si Pastel sau cu creioanele colorate Inktense, Graphitint sau Pastel Derwent, care au la baza aceeasi formula.

Spre deosebire de acuarela traditionala, culorile Derwent pot fi aplicate in mai multe straturi, fara a risca decolorarea sau stergerea culorilor deja aplicate. Odata uscate, culorile devin foarte vibrante, cu aspect de cerneala si permanente (nu se mai dizolva in apa, spre deosebire de acuarela). Astfel, poti crea jocuri interesante de culoare prin suprapunerea de straturi. Pentru uz profesional, rezistente la lumina, usor solubile in apa, selectia de 12 culori vibrante si 2 linere este ideala pentru o multime de efecte de culoare fluide si intense.

Setul contine 12 de godete in diferite nuante (Sun Yellow, Mango, Poppy Red, Autumn Red, Port, Bright Blue , Paynes Grey, Ocean Blue , Meadow, Artichoke, Natural Brown, Storm Grey), o pensula cu rezervor speciala pentru pictura in acuarela, un burete si 2 linere Derwent (0.3mm si 0.8mm), iar capacul cutiei este compartimentat in 5 sectiuni si poate fi folosit ca paleta de pictura.

Unitate vanzareSet
CategorieAcuarela
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.