Set culori ulei 6x38ml Georgian Daler Rowney

Culori ulei de calitate superioara, cu miros scazut de ulei, intense si rezistente la lumina. Setul contine culori din gamele emblematice marca Daler Rowney si poate fi o idee de cadou excelenta pentru iubitorii de arta. Cele 6 culori pot fi amestecate intre ele pentru a obtine nuante n...
Citeste mai mult

FL111900506

Daler Rowney

ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!

Produse similare

Culori ulei de calitate superioara, cu miros scazut de ulei, intense si rezistente la lumina. Setul contine culori din gamele emblematice marca Daler Rowney si poate fi o idee de cadou excelenta pentru iubitorii de arta.

Cele 6 culori pot fi amestecate intre ele pentru a obtine nuante noi. Pot fi aplicate direct din tub cu pensula sau cutit de pictura si se usuca complet in 4-5 zile. Ai libertate sa pictezi in tehnici variate, datorita vascozitatii dense si diversitatii de nuante transparenta sau opace; de la glasiuri - straturi transparente suprapuse, pana la impasto, tehnica in care folosesti straturi groase si expresive de culoare, care retin urmele de pensulatie.

Setul contine urmatoarele culori: Lemon Yellow, Cadmium Yellow Deep, Crimson Alizarin, Prussian Blue, Titanium White, Ivory Black.

Unitate vanzareSet
TehnicaPictura ulei
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.