Set culori ulei 10x38ml si pensula Georgian Daler Rowney

Culori ulei de calitate superioara, cu miros scazut de ulei, stralucitoare si intense. Realizate din pigmenti naturali, selectati cu grija, ce asigura cele mai inalte standarde de durabilitate si rezistenta la lumina. Au fost fabricate in Anglia, prin metode traditionale. Cele 10 culori...
Citeste mai mult

FL111938910

Daler Rowney

Culori ulei de calitate superioara, cu miros scazut de ulei, stralucitoare si intense. Realizate din pigmenti naturali, selectati cu grija, ce asigura cele mai inalte standarde de durabilitate si rezistenta la lumina. Au fost fabricate in Anglia, prin metode traditionale.

Cele 10 culori pot fi amestecate intre ele pentru a obtine nuante noi. Pot fi aplicate direct din tub cu pensula inclusa in set sau cutit de pictura si se usuca complet in 4-5 zile. Ai libertate sa pictezi in tehnici variate, datorita vascozitatii dense si diversitatii de nuante transparenta sau opace; de la glasiuri - straturi transparente suprapuse, pana la impasto, tehnica in care folosesti straturi groase si expresive de culoare, care retin urmele de pensulatie.

Setul contine o pensula si urmatoarele culori: Titanium White, Lemon Yellow, Cadmium Yellow Pale (Hue), Crimson Alizarin, French Ultramarine, Permanent Green Light, Viridian (Hue), Yellow Ochre, Burnt Sienna, Ivory Black in tuburi de 38ml.

Unitate vanzareBucata
TehnicaPictura ulei
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.