Set creioane Sketching Rembrandt Lyra

Sortiment de creioane de calitate superioara, extra-durabile, cu netezimeexceptionala pe hartie. Ideale pentru desen si schita, potrivite atat pentru tehnici de exersare, cat si pentru artisti profesionisti. Cu forma lor rotunda si cu diametrul de 8.5mm se potrivesc confortabil in mana....
Citeste mai mult

FL2051110

Lyra

ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!

Sortiment de creioane de calitate superioara, extra-durabile, cu netezimeexceptionala pe hartie. Ideale pentru desen si schita, potrivite atat pentru tehnici de exersare, cat si pentru artisti profesionisti.

Cu forma lor rotunda si cu diametrul de 8.5mm se potrivesc confortabil in mana. Le poti folosi atat pentru schite rapide, cat si pentru lucrari detaliate. Cu creioanele monocrome poti crea peisaje, portrete, dar si natura moarta.

Cutie metalica rezistenta, ce protejeaza creioanele de lovituri sau praf; usor de depozitat si transportat. De inalta calitate, creioanele Rembrandt sunt ideale pentru tehnici de invatare a formelor si a liniilor, umbre si contraste. Certificate ca fiind non-toxice, creioanele se ascut cu usurinta.

Setul contine 6 creioane profesionale: sanguine uscat, sanguine ulei, pastel uscat alb, sepia light, carbon, carbune.

Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.