Set creioane Inktense Wash Derwent

Confera o noua dimensiune desenului tau cu efectele acuarelabile unice pe care le poti obtine doar cu creioanele Inktense! Adauga cativa stropi de apa si creeaza efecte unice de transparenta, similare desenului in cerneala sau tus. Textura mai ferma a minei te ajuta sa imiti aspectul lu...
Citeste mai mult

2302584

Derwent

Confera o noua dimensiune desenului tau cu efectele acuarelabile unice pe care le poti obtine doar cu creioanele Inktense! Adauga cativa stropi de apa si creeaza efecte unice de transparenta, similare desenului in cerneala sau tus.

Textura mai ferma a minei te ajuta sa imiti aspectul lucrarilor traditionale in stilou si cerneala. Dupa uscare, culoarea se fixeaza si este permanenta; poti continua lucrarea in diverse alte tehnici (linere, creioane etc.).

Obtine desene expresive, cu linii bogate si vibrante, folosind creioanele Inktense uscate. Datorita culorile pure si curate, ai libertatea sa aplici culorile individual sau sa le amesteci, obtinand tonuri bogate si subtile.

Set practic, in cutie de metal rezistenta, in care poti pastra la indemana si transporta in siguranta instrumentele de desen.

Contine:
8 x creioane Inktense (Sun Yellow, Burnt Orange, Poppy Red, Fuchsia, Sea Blue, Teal Blue, Baked Earth, Ink Black)
1 x pensula cu rezervor
1 x pulverizator apa
1 x pensula

Unitate vanzareSet
TehnicaDesen si schita
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.