Set 50 creioane colorate Stilnovo Giotto

Cu ajutorul creioanelor colorate Stilnovo Giotto, orice desen devine o opera de arta! Create special pentru scoala, creioanele Stilnovo sunt usor de ascutit, cu o grosime de 6.8mm, lungime de 18cm si cu un diametru al minei de 3.3mm, vin in culori intense si usor de amestecat si combina...
Citeste mai mult

FL25730000

Giotto

Produse similare

Cu ajutorul creioanelor colorate Stilnovo Giotto, orice desen devine o opera de arta!

Create special pentru scoala, creioanele Stilnovo sunt usor de ascutit, cu o grosime de 6.8mm, lungime de 18cm si cu un diametru al minei de 3.3mm, vin in culori intense si usor de amestecat si combinat.

Cele 50 de culori de o calitate superioara ii ofera micutului tau artist diversitate si o multime de optiuni in a-si exprima creativitatea. Ascutitoarea este inclusa, iar creioanele au un spatiu special destinat numelui, pentru a evita ratacirea lor in timpul activitatilor scolare.

Giotto aduce bucurie in casutele micilor artisti sub forma de culori pentru desen, pictura sau modelaj. Marca italiana de incredere, cu o traditie de peste 100 de ani, apreciata pentru calitatea si inovatia cu care produce instrumente sau materiale de creatie. Produsele Giotto stimuleaza dezvoltarea fizica si emotionala armonioasa a copiilor prin arta!

Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.