Set creioane cerate Party Gift Giotto

Da un plus de culoare petrecerii cu Cera Party Set Giotto! Creat special pentru petrecerile copiilor, setul contine 10 cutii a cate 4 creioane, iar fiecare are un spatiu dedicat numelui sarbatoritului si al invitatiilor lui preferati. Calitatea excelenta a cerii si intensitatea culorilo...
Citeste mai mult

FL0311000

Giotto

Produse similare

Da un plus de culoare petrecerii cu Cera Party Set Giotto!

Creat special pentru petrecerile copiilor, setul contine 10 cutii a cate 4 creioane, iar fiecare are un spatiu dedicat numelui sarbatoritului si al invitatiilor lui preferati. Calitatea excelenta a cerii si intensitatea culorilor transforma creioanele intr-un cadou de neuitat!

Creioanele nu necesita ascutire, lasa urme bogate de culoare si datorita calitatii superioare nu se crapa, facandu-le distractive si usor de folosit!

Se curata de pe maini printr-o spalare usoara cu apa si sapun si de pe tesaturi se curata la 40°C .

Creioane cerate, nuante bogate si textura moale, care lasa urme de culoare pe hartie fara apasare. Creioane sub forma de baton rotund, usor de tinut intre degete.

Giotto aduce bucurie in casutele micilor artisti sub forma de culori pentru desen, pictura sau modelaj. Marca italiana de incredere, cu o traditie de peste 100 de ani, apreciata pentru calitatea si inovatia cu care produce instrumente sau materiale de creatie. Produsele Giotto stimuleaza dezvoltarea fizica si emotionala armonioasa a copiilor prin arta!

Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.