Set 12 creioane cerate Maxi Duo Giotto

Creioanele cerate Maxi Duo, pentru de doua ori mai multa culoare!  Cele 12 creioane cerate in 24 de culori, nuante bogate si textura moale lasa urme de culoare pe hartie fara apasare. Creioane sub forma de baton rotund, usor de tinut intre degete. Rotunde, invelite in hartie pentru a se...
Citeste mai mult

FL0291300

Giotto

Produse similare

Creioanele cerate Maxi Duo, pentru de doua ori mai multa culoare! 

Cele 12 creioane cerate in 24 de culori, nuante bogate si textura moale lasa urme de culoare pe hartie fara apasare. Creioane sub forma de baton rotund, usor de tinut intre degete. Rotunde, invelite in hartie pentru a se evita murdarirea degetelor, cu un diametru de 11mm. Nu necesita ascutire, lasa urme bogate de culoare si datorita calitatii superioare nu se crapa, facandu-le distractive si usor de folosit.

Se curata de pe maini printr-o spalare usoara cu apa si sapun si de pe tesaturi se curata la 40°C. 

Giotto aduce bucurie in casutele micilor artisti sub forma de culori pentru desen, pictura sau modelaj. Marca italiana de incredere, cu o traditie de peste 100 de ani, apreciata pentru calitatea si inovatia cu care produce instrumente sau materiale de creatie. Produsele Giotto stimuleaza dezvoltarea fizica si emotionala armonioasa a copiilor prin arta!

Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.