Set 36 creioane acuarelabile Colors 3.0 Giotto

Cu ajutorul creioanelor colorate Acquarell Giotto, orice desen devine o opera de arta! Create special pentru scoala, creioanele Acquarell sunt usor de ascutit, cu o grosime de 6.8mm, lungime de 18cm si cu un diametru al minei de 3.3mm, vin in culori intense si usor de amestecat si combi...
Citeste mai mult

FL0277300

Giotto

ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!

Produse similare

Cu ajutorul creioanelor colorate Acquarell Giotto, orice desen devine o opera de arta!

Create special pentru scoala, creioanele Acquarell sunt usor de ascutit, cu o grosime de 6.8mm, lungime de 18cm si cu un diametru al minei de 3.3mm, vin in culori intense si usor de amestecat si combinat.

Cele 36 culori de o calitate superioara ii ofera micutului tau artist diversitate si o multime de optiuni in a-si exprima creativitatea. Creioanele sunt acuarelabile, in culori intense si bogate si se amesteca usor cu apa pentru a obtine efecte de acuarela.

Cu o forma hexagonala, usor de tinut in mana, creioanele Acquarell Giotto au un spatiu special destinat numelui, pentru a evita ratacirea lor in timpul activitatilor scolare!

Giotto aduce bucurie in casutele micilor artisti sub forma de culori pentru desen, pictura sau modelaj. Marca italiana de incredere, cu o traditie de peste 100 de ani, apreciata pentru calitatea si inovatia cu care produce instrumente sau materiale de creatie. Produsele Giotto stimuleaza dezvoltarea fizica si emotionala armonioasa a copiilor prin arta!

Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.