Set creioane acuarelabile Aquarino Cretacolor

Set creioane acuarelabile pentru artisti profesionisi si pasionati de desen. Setul contine materiale de cea mai buna calitate pentru desen dispuse intr-o cutie metalica ce ofera protectie eficienta.Creioane rezistente la lumina, cu putere mare de acoperire, intense si vibrante. culorile isi ar...
Citeste mai mult

400 46

Derwent

Produse similare

Set creioane acuarelabile pentru artisti profesionisi si pasionati de desen. Setul contine materiale de cea mai buna calitate pentru desen dispuse intr-o cutie metalica ce ofera protectie eficienta.Creioane rezistente la lumina, cu putere mare de acoperire, intense si vibrante. culorile isi arata adevarata putere doar atunci cand adaugi apa. 

Culorile se amesteca complet in tranzitii fine. Amesteca-le intre ele pentru a obtine un numar mare de nuante interesante. Setul este usor de transportat in cutia neagra, metalica si eleganta. Il poti lua cu tine in vacanta sau il poti folosi la studio, la scoala sau acasa.

Setul include: 15 creioane acuareabile, 3 creioane acuareabile grafit (HB, 4B, 8B) 6 creioane colorate grafit AquaGraph solubile in apa (Red, Blue, Green, Teal, Brown, White).

Unitate vanzareSet
Mina creionAcuarelabila
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.