Set creativ Easy Drawing Art Lab Giotto

Set cadou creativ pentru copii pasionati de desen, care stimuleaza imaginatia si transforma arta intr-un joc distarctiv! Ai libertatea sa experimentezi diverse tehnici de desen si sa inveti sa descompui obiectele din jurul tau in forme simple, precum cercul! Desenul d...
Citeste mai mult

FL0581400

Giotto

Produse similare

Set cadou creativ pentru copii pasionati de desen, care stimuleaza imaginatia si transforma arta intr-un joc distarctiv! Ai libertatea sa experimentezi diverse tehnici de desen si sa inveti sa descompui obiectele din jurul tau in forme simple, precum cercul!

Desenul devine mai accesibil si super-creativ! Cate lucruri crezi ca poti crea cu un simplu sablon cu cercuri, creioane colorate, creioane cerate si hartie? Cu ajutorul ghidului special creat de catre ilustratori profesionisti, vei invata sa desenezi si colorezi foarte usor pasari, navete spatiale, planete si copii. In plus, iti va provoca imaginatia sa realizezi si alte creatii originale!

Set conceput sub indrumarea unor experti in arta si dezvoltarea psiho-pedagogica a copiilor. Stimuleaza creativitatea si gandirea logica a copiilor intre 5-10 ani. Se poate folosi ca activitate independenta sau ca un moment de relaxare in familie.

Produs in Italia din materiale de calitate superioara. Include creioane Giotto, care lasa pe hartie colori intense fara efort, astfel incat sa te poti concentra doar pe proiectul tau creativ.

Dimensiuni generoase, pe marimea creativitatii micilor artisti: 43x30x4cm.

Contine:
12 x creioane colorate cu varf dublu Bicolor Stilnovo Giotto (24 culori)
24 x creioane cerate Giotto
30 x coala hartie desen
1 x ascutitoare metal
1 x unealta razuit
1 x sablon cercuri
1 x ghid instructiuni desen

Unitate vanzareSet
CategorieCreioane cerate
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.