Set creativ copii 4 in 1

Set cadou creativ pentru copii pasionati de desen si lucru manual, care stimuleaza imaginatia si transforma arta intr-un joc distractiv! Ai libertatea sa colorezi diverse forme si personaje din basme, iar mai apoi le poti decupa si lipi pe caiete. Setul contine culori si 4 modalitati de a le f...
Citeste mai mult

CR220011

Creative Craft

Produse similare

Set cadou creativ pentru copii pasionati de desen si lucru manual, care stimuleaza imaginatia si transforma arta intr-un joc distractiv! Ai libertatea sa colorezi diverse forme si personaje din basme, iar mai apoi le poti decupa si lipi pe caiete. Setul contine culori si 4 modalitati de a le folosi - pentru stickere, scratch, spirale si colorat personaje inedite.

Cate lucruri crezi ca poti crea din creioane colorate si forme spiralate? Cu ajutorul ghidului inclus in set, special creat de catre ilustratori profesionisti, vei invata sa creezi foarte usor desene spectaculoase si stickere pentru caietele tale.

Set conceput sub indrumarea unor experti in arta si dezvoltarea psiho-pedagogica a copiilor. Stimuleaza creativitatea si gandirea logica a copiilor intre 5-10 ani. Toate materialele sunt incluse intr-o cutie rezistenta, usor de transportat.

Dimensiuni cutie: 24x43.2cm

Unitate vanzareSet
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.