Set creativ Color & Puzzle Art Lab Giotto

Set cadou creativ pentru copii pasionati de pictura si puzzle, care transforma arta intr-un joc distractiv. Combini piesele de puzzle si apoi le pictezi, urmarind codurile de culoare. La final, obtii propriul tau tablou: un puzzle artistic si viu colorat, care te va face sa te simti ca u...
Citeste mai mult

FL0581800

Giotto

Produse similare

Set cadou creativ pentru copii pasionati de pictura si puzzle, care transforma arta intr-un joc distractiv. Combini piesele de puzzle si apoi le pictezi, urmarind codurile de culoare. La final, obtii propriul tau tablou: un puzzle artistic si viu colorat, care te va face sa te simti ca un adevarat street-artist!

Cadou ideal pentru stimularea gandirii logice si creativitatii copiilor intre 5-10 ani. Joc educativ de constructie si creatie, prin care cei mici invata si isi dezvolta motricitatea fina prin joc. Se poate folosi ca activitate independenta sau ca un moment de relaxare in familie. Finalitatea proiectului creativ va stimula increderea in sine a micului tau artist.

Produs in Italia din materiale de calitate superioara. Include culori tempera Giotto, solubile in apa, cu putere de colorare si acoperire, usor de spalat sau indepartat de pe haine sau mobilier in cazul accidentelor creative.

Dimensiuni generoase, pe marimea creativitatii micilor artisti: 43x30x4cm.

Contine:
24 x piese puzzle din carton pre-desenat
20 x culori tempera Extra-Fine 7.5ml Giotto
1 x pensula pictura
1 x pliant instructiuni (engleza)

Unitate vanzareSet
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.