Set carioci Turbo Party Gift Giotto

Da un plus de culoare si energie petrecerii cu Giotto Turbo Color Party Set! Planuiesti o petrecere pentru cel mic? Giotto Turbo Color Party Set este invitatul surpriza mult asteptat! Setul contine 12 cutii a cate 6 carioci de tip stilou, iar fiecare are un spatiu dedicat numelui...
Citeste mai mult

FL0314000

Giotto

Produse similare

Da un plus de culoare si energie petrecerii cu Giotto Turbo Color Party Set!

Planuiesti o petrecere pentru cel mic? Giotto Turbo Color Party Set este invitatul surpriza mult asteptat!

Setul contine 12 cutii a cate 6 carioci de tip stilou, iar fiecare are un spatiu dedicat numelui sarbatoritului si al invitatiilor lui preferati! Calitatea excelenta a cernelii si intensitatea culorilor transforma cariocile intr-un cadou de neuitat, iar cele 12 invitatii incluse vor transforma organizarea petrecerii intr-un proces amuzant!

Fiecare pachet este format din 6 carioci in culori intense, durabile. Varful subtire si rezistent, cu un diametru de 2,8mm, isi pastreaza forma dupa utilizari repetate.

Cerneala este solubila in apa si se indeparteaza de pe piele cu apa si sapun; se curata de pe textile la 40°C. Capac perforat si ventilat, care nu impiedica respiratia in caz de inghitire.

Giotto aduce bucurie in casutele micilor artisti sub forma de culori pentru desen, pictura sau modelaj. Marca italiana de incredere, cu o traditie de peste 100 de ani, apreciata pentru calitatea si inovatia cu care produce instrumente sau materiale de creatie. Produsele Giotto stimuleaza dezvoltarea fizica si emotionala armonioasa a copiilor prin arta!

Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.