Set 8 carioci Magic Lettering Giotto

Scrisul de mana nu a fost niciodata mai amuzant! Cu setul Magic Lettering Giotto, poti experimenta tehnica de caligrafie moderna intr-un mod creativ. Caietele, agendele, jurnalele si calendarele tale pot capata un aspect cool si organizat!  ...
Citeste mai mult

FL0426500

Giotto

ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!

Produse similare

Scrisul de mana nu a fost niciodata mai amuzant!

Cu setul Magic Lettering Giotto, poti experimenta tehnica de caligrafie moderna intr-un mod creativ. Caietele, agendele, jurnalele si calendarele tale pot capata un aspect cool si organizat! 

Cariocile sunt ideale pentru scriere, personalizare si decorare si, datorita varfului dublu rezistent si precis, poti experimenta atat linii subtiri, cat si linii groase, pentru primii tai pasi in lettering!

Setul contine 8 carioci cu efecte magice, cu cerneala pe baza de apa. Capacul perforat si ventilat nu impiedica respiratia in caz de inghitire. Varful tesit iti permite sa trasezi 2 linii de grosimi diferite in acelasi timp! Rezistent, din poliester, cu un diametru de 2mm-4mm, iti ofera stabilitate.

Culori intense si bogate, de o calitate excelenta. Se curata de pe maini printr-o spalare usoara cu apa si sapun; tesaturile pot fi curatate la 40°C . 

Giotto aduce bucurie in casutele micilor artisti sub forma de culori pentru desen, pictura sau modelaj. Marca italiana de incredere, cu o traditie de peste 100 de ani, apreciata pentru calitatea si inovatia cu care produce instrumente sau materiale de creatie. Produsele Giotto stimuleaza dezvoltarea fizica si emotionala armonioasa a copiilor prin arta!

Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.