Set 24 culori acuarelabile godete Travel Aquafine

Setul de acuarele godete Aquafine, intr-o dimensiune compacta de buzunar, usor de transportat si ideala pentru calatorii si deplasari. Cele 24 de culori pot fi utilizate separat sau combinate, pentru a obtine diferite tonuri, texturi si culori.  Setul de acuarele contine o mini-pensula ...
Citeste mai mult

FL131900924

Daler Rowney

Produse similare

Setul de acuarele godete Aquafine, intr-o dimensiune compacta de buzunar, usor de transportat si ideala pentru calatorii si deplasari. Cele 24 de culori pot fi utilizate separat sau combinate, pentru a obtine diferite tonuri, texturi si culori. 

Setul de acuarele contine o mini-pensula si o paleta detasabila pentru amestecul culorilor. Godetele sunt detasabile, se pot scoate si aseza in ordinea dorita. Carcasa cu design superb, culori intense realizate din pigmenti moderni de inalta calitate, ofera rezultate profesioniste si control uimitor. 

Potrivite atat incepatorilor, cat si artistilor, setul de culori Aquafine contine 24 de nuante (Chinese White, Lemon Yellow, Gamboge Hue, Cadmium Yellow Hue, Cadmium Orange Hue, Vermilion Hue, Scarlet Lake, Rose Madder Hue, Alizarin Crimson, Purple, Prussian Blue, Ultramarine, Cobalt Blue Hue, Coeruleum Hue, Leaf Green, Sap Green, Hookers Green, Virdian Hue, Yellow Ochre, Light Red, Burnt Sienna, Burnt Umber, Paynes Grey, Ivory Black).

Unitate vanzareSet
TehnicaAcuarela
CategorieAcuarelabile
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.