Caseta pictura 86 piese Grafix

Set pictura si desen cu 86 de piese in cutie de lemn pentru copii si adulti creativi. Cutie de lemn rezistenta, perfecta pentru pastrarea si organizarea tuturor pieselor, astfel incat sa le ai intotdeauna la indemana. Cu acest set, vei avea la dispozitie toate instr...
Citeste mai mult

CR150100

Grafix

Produse similare

Set pictura si desen cu 86 de piese in cutie de lemn pentru copii si adulti creativi. Cutie de lemn rezistenta, perfecta pentru pastrarea si organizarea tuturor pieselor, astfel incat sa le ai intotdeauna la indemana.

Cu acest set, vei avea la dispozitie toate instrumentele necesare pentru a-ti dezvolta abilitatile artistice intr-un mod distractiv si creativ.

Setul include carioci cu varf subtire, creioane cerate si creioane colorate, astfel incat sa poti crea linii precise sau sa colorezi cu usurinta. Forfecuta si ascutitoarea sunt incluse pentru a-ti ajuta sa-ti pregatesti instrumentele de desen sau pictura. Setul mai contine si o radiera pentru a putea sterge si reface linii, o rigla pentru a-ti ajuta sa trasezi linii drepte, si acuarele pentru a-ti permite sa pictezi si sa creezi tonuri unice.

Dimensiuni caseta desen: 34.5x23.5cm

Unitate vanzareSet
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.