Set 72 creioane acuarela Rembrandt Aquarell Lyra

Asortiment de 72 creioane acuarela de calitate superioara, intens pigmentate, ce permit artistului sa-si exploreze pe deplin creativitatea. Selectie remarcabila cu 72 de nuante distincte, rezistente la lumina (lightfast), recomandate atat pentru profesionisti, cat si pentru amatori. Pigmentii ...
Citeste mai mult

FL2011720

Lyra

ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!

Produse similare

Asortiment de 72 creioane acuarela de calitate superioara, intens pigmentate, ce permit artistului sa-si exploreze pe deplin creativitatea. Selectie remarcabila cu 72 de nuante distincte, rezistente la lumina (lightfast), recomandate atat pentru profesionisti, cat si pentru amatori. Pigmentii fini din mina acestor creioane se pot dizolva aproape complet in apa.

Ofera posibilitatea transformarii culorilor opace in umbre aproape transparente. Mina creioanelor are un diametru de 4mm, fiind perfecta pentru ilustratii si schite. Chiar si expuse la lumina, culorile isi mentin aspectul in timp.

Setul contine: 72 x creioane acuarelabile Rembrandt Aquarell Lyra intr-o cutie metalica cu aspect placut ce poate fi refolosita dupa terminarea acestora.

Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.