Set 7 markere metalice

Set 7 markere metalice pe baza de apa, ideale pentru scrapbooking si felicitari. Decoreaza-ti creeatiile cu markere metalice si realizeaza lucrari de arta impresionante. Nu este necesara agitarea inainte de a fi folosite. Markerele aluneca usor pe suprafata de lucru, si sunt ideale atat...
Citeste mai mult

CR0740

Creative Craft

Produse similare

Set 7 markere metalice pe baza de apa, ideale pentru scrapbooking si felicitari. Decoreaza-ti creeatiile cu markere metalice si realizeaza lucrari de arta impresionante. Nu este necesara agitarea inainte de a fi folosite.

Markerele aluneca usor pe suprafata de lucru, si sunt ideale atat pentru adulti, cat si pentru copii. Varful markerului este de aproximativ 2mm.

Markere pentru desen si pentru decorarea obiectelor din carton, portelan si sticla. Markerele sunt perfecte si pentru caligrafie si pentru lucru pe hartie inchisa si deschisa la culoare.

Culoare este rezistenta la stropire si la apa dupa fixarea la 160grdC in cuptor (nu pot fi spalate in masina de spalat vase). Cerneala nu curge prin hartie si este inodora.

Setul contine 7 culori diferite.

Unitate vanzareSet
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.