Set 6x75ml culori acrilice Graduate Daler Rowney

Culori acrilice primare, luminoase si foarte intense, de consistenta cremoasa, ideale pentru studiu si experimentarea diverselor tehnici de pictura in acrilice. Dupa uscare, formeaza o pelicula flexibila, permanenta, impermeabila. Obtii amestecuri de culoare curate si luminoase datorita...
Citeste mai mult

FL123900026

Daler Rowney

Produse similare

Culori acrilice primare, luminoase si foarte intense, de consistenta cremoasa, ideale pentru studiu si experimentarea diverselor tehnici de pictura in acrilice. Dupa uscare, formeaza o pelicula flexibila, permanenta, impermeabila.

Obtii amestecuri de culoare curate si luminoase datorita faptului ca majoritatea culorilor au la baza un singur pigment. Culorile primare sunt bine echilibrate, astfel incat incepatorii pot controla si invata mai eficient despre cum se obtin culorile secundare sau tertiale.

Putere de aderare buna pe majoritatea suprafetelor pentru pictura: hartie, carton, panza, lemn, ceramica, metal sau plastic. Pentru a mentine intensitatea culorilor, suprafetele absorbante (lemn, ceramica) se trateaza mai intai cu grund pentru pictura / gesso.

Setul contine 6 x 75ml culori acrilice Graduate (Yellow, Red, Blue, White, Black, Mixing White).

Unitate vanzareSet
TehnicaAcrilic
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.