Set 5 unelte modelaj Giotto

Set de 5 unelte pentru modelarea prin intindere, taiere si finisare a pastei de modelaj. Cu ajutorul instrumentelor cu forme diferite, pasta de modelaj sau plastilina se poate intinde, taia, scobi, netezi sau gauri. Confectionate din plastic rezistent, usor de curatat si manuit, special dimens...
Citeste mai mult

FL0687800

Giotto

Produse similare

Set de 5 unelte pentru modelarea prin intindere, taiere si finisare a pastei de modelaj. Cu ajutorul instrumentelor cu forme diferite, pasta de modelaj sau plastilina se poate intinde, taia, scobi, netezi sau gauri. Confectionate din plastic rezistent, usor de curatat si manuit, special dimensionate pentru mainile micute ale copiilor.

Instrumentele colorate transforma joaca intr-un proces de invatare atractiv si amuzant pentru copilul tau. Pot fi folosite cu pasta de modelaj, ce se curata printr-o spalare usoara cu apa si sapun si se curata.

Giotto aduce bucurie in casutele micilor artisti sub forma de culori pentru desen, pictura sau modelaj. Marca italiana de incredere, cu o traditie de peste 100 de ani, apreciata pentru calitatea si inovatia cu care produce instrumente sau materiale de creatie. Produsele Giotto stimuleaza dezvoltarea fizica si emotionala armonioasa a copiilor prin arta!

Unitate vanzareSet
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.