Set 6 SkinTones ProMarker Winsor & Newton

Mini-paleta echilibrata de culori delicate, ideala pentru portrete. Selectia cuprinde cel mai des folosite markere de catre ilustratori si artisti grafici. Markere profesionale pentru design, ilustratie, manga si craft. Cerneala translucida, permanenta, pe baza de al...
Citeste mai mult

0290029

Winsor & Newton

Produse similare

Mini-paleta echilibrata de culori delicate, ideala pentru portrete. Selectia cuprinde cel mai des folosite markere de catre ilustratori si artisti grafici.

Markere profesionale pentru design, ilustratie, manga si craft. Cerneala translucida, permanenta, pe baza de alcool, cu putere de colorare excelenta. Varfuri de calitate superioara, culoarea se aplica uniform, nu lasa dare de cerneala. Pentru desenul pe hartie, carton, acetat, sticla, plastic, ceramica, lemn si metal.

Culorile se pot amesteca intre ele sau se pot suprapune, pentru a obtine noi nuante, tonuri, efecte de opacitate, umbre si profunzime in desen. Markerul incolor Blender ajuta la finisarea si amestecarea culorilor.

Cu doua capete: un varf subtire, pentru detalii precise si linii fine, si un varf lat si tesit, pentru schite sumare si acoperirea rapida a suprafetelor. Capac cu sistem de inchidere de siguranta, previne uscarea cernelii.

Contine:
6 x markere ProMarker (Ivory, Satin, Almond, Putty, Coral, Soft Peach)

CategorieMarkere
Unitate vanzareSet
Tip produsCerneala pe baza de alcool
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.