Set 6 sabloane pictura pe fata Rainbow Snazaroo

Creeaza rapid si usor desene pe piele cu sablonul si  culorile pentru pictura pe fata Snazaroo . Ideale pentru copii de orice varsta, mai ales atunci cand nu au rabdare sa creezi desene elabor...
Citeste mai mult

1198012

Snazaroo

Produse similare

Creeaza rapid si usor desene pe piele cu sablonul si culorile pentru pictura pe fata Snazaroo. Ideale pentru copii de orice varsta, mai ales atunci cand nu au rabdare sa creezi desene elaborate. Setul include 6 modele diferite, inspirate din natura; intri perfect in pielea personajelor din povesti sau petreceri tematice pentru copii.

Confectionate la cele mai inalte standarde din industria cosmetica. Flexibile, se muleaza cu usurinta pe liniile corpului sau fetei; includ o parte usor adeziva pentru a ramane fixe in timpul utilizarii. Reutilizabile, cu durata lunga de viata, le poti folosi la fiecare petrecere.

Aseaza sablonul pe piele si aplica culoarea peste sablon cu ajutorul unei pensule umezite sau prin tamponare cu un burete usor umed. Cand ridici sablonul de pe piele, vei obtine un model cu margini bine definite. Dupa folosire, spala sablonul cu apa si usuca-l pana la urmatoarea reutilizare.

Dimensiuni set: 20x12cm.

Unitate vanzareSet
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.