Set 6 markere acrilice Nassau Fine Art

Set 6 markere cu varf dublu si vopsea acrilica, perfecte atat pentru artisti profesionisti, cat si pentru pasionati de schite si desen. Markere rezistente la apa, usor de folosit, cu miros scazut, pentru utilizare in interior. Ideale pentru scris permanent pe lemn, textile, piele na...
Citeste mai mult

CR0122

Grafix

Produse similare

Set 6 markere cu varf dublu si vopsea acrilica, perfecte atat pentru artisti profesionisti, cat si pentru pasionati de schite si desen. Markere rezistente la apa, usor de folosit, cu miros scazut, pentru utilizare in interior.

Ideale pentru scris permanent pe lemn, textile, piele naturala si ecologica, sticla, ceramica, piatra, panza, metal, plastic, hartie, carton. In functie de suprafata pe care aplici culoarea si de numarul de straturi aplicate, timpul de uscare al cernelii variaza.

Markerul iti permite sa aplici noi straturi de culoare odata ce se usuca stratul precedent, obtinand astfel un efect deosebit. Markerele au 2 capete ce se alimenteaza din acelasi rezervor, respectiv gros si subtire, astfel fiind usor de utilizat pentru orice unghi.

Unitate vanzareSet
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.