Set 6 culori guasa Primary Designers Winsor Newton

Set 6 culori gouache Designers Daniel Smith de calitate superioara, consistent...
Citeste mai mult

0690174

Winsor & Newton

Produse similare

Set 6 culori gouache Designers Daniel Smith de calitate superioara, consistenta fina, perfect opace, luminoase, mate si cu o putere de acoperire excelenta. Extrem de populare printre artisti grafici profesionisti, ilustratori si designeri inca de la lansare, in 1935. Culori intense si luminoase, foarte pigmentate. Consistenta cremoasa, dar fluida, care aluneca usor pe suprafata de pictura grunduita.

Opace, cu putere de acoperire mare, datorita concentratiei ridicate de pigment. Aspect mat, plat, matasos si nelipicios dupa uscare. Suprafata mata reduce semnificativ reflexiile de lumina care apar la fotografiere.

Pe baza de guma arabica pura si pigmenti rezistenti la lumina. Se pot amesteca intre ele; amestecurile de culoare rezultate sunt la fel de intense si curate. Pentru culori acuarela cu aspect mat si plat, Designers’ Gouache se pot amesteca cu Winsor & Newton Professional Water Colour sau Cotman.

Se folosesc direct din tub sau se pot dilua usor cu apa sau guma arabica. Se pot folosi impreuna cu mediile specifice pentru pictura in acuarela. Timp de uscare rapid: 2-10 minute, in functie de grosimea stratului de culoare si temperatura ambientala.

Setul contine 6 culori esentiale: Primary Yellow, Primary Red, Primary Blue, Permanent Green Middle, Ivory Black si Zinc White.

Unitate vanzareSet
CategorieCulori fine
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.