Set 6 creioane neon Artist Studio Cretacolor

Set de 6 creioane neon grafit Artist Studio Cretacolor, ideale pentru desen si schita. Intens pigmentate, permanente, fine. Mina foarte groasa, rezistenta la rupere si moale, care lasa urme de culoare fara a zgaria suprafata de lucru. Culori neon, vibrante, intense; ce isi dezvaluie adevaratul...
Citeste mai mult

284 06

Cretacolor

Produse similare

Set de 6 creioane neon grafit Artist Studio Cretacolor, ideale pentru desen si schita. Intens pigmentate, permanente, fine. Mina foarte groasa, rezistenta la rupere si moale, care lasa urme de culoare fara a zgaria suprafata de lucru. Culori neon, vibrante, intense; ce isi dezvaluie adevaratul potential in intuneric, la lumina UV.

Poti acoperi suprafete mari de lucru, poti obtine linii ample, late sau chiar detalii fine si subtile. Se pot aplica in straturi suprapuse de culoare, ce se pot amesteca pentru a se obtine umbre. Se pot amesteca cu alte tipuri de culoare; rezistenta mare la lumina. Fabricate in Austria la cele mai inalte standarde, creioanele Cretacolor sunt potrivite pentru toate tipurile de artisti, fie ca sunt incepatori sau avansati.

Setul contine 5 creioane Mega Pencils neon (galben, portocaliu, roz, verde, albastru) si un creion negru HB Mega Graphite.

Unitate vanzareSet
TehnicaDesen si schita
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.