Set 6 creioane Inktense Blister Derwent

Set 6 creioane intense si vibrante, solubile in apa. Dupa uscare, culoarea se fixeaza si este permanenta. Poti sa aplici culorile individual sau sa le amesteci, obtinand tonuri bogate si subtile. Formatul creionului iti ofera control deplin pentru a realiza detalii fine. Culori foarte p...
Citeste mai mult

0700927

Derwent

Produse similare

Set 6 creioane intense si vibrante, solubile in apa. Dupa uscare, culoarea se fixeaza si este permanenta. Poti sa aplici culorile individual sau sa le amesteci, obtinand tonuri bogate si subtile. Formatul creionului iti ofera control deplin pentru a realiza detalii fine.

Culori foarte pigmentate ce pot fi folosite uscate sau amestecate cu apa. Poti adauga cativa stropi de apa pentru a crea efecte unice de transparenta, similare desenului in cerneala sau tus. Culori extrem de versatile ce pot fi aplicate pe diverse suprafete poroase, inclusiv pe hartie, ceramica, lemn si tesaturi. Culorile se pastreaza pe tesaturi daca sunt spalate manual, sub 30 de grade, fara detergent.

Mina groasa de 4mm te ajuta sa acoperi suprafete ample, in timp ce invelisul rotund din lemn iti ofera libertate la aplicarea culorilor. Creioanele Inktense sunt ascutite, gata de utilizare.

Setul contine urmatoarele culori: Sun Yellow, Poppy Red, Violet, Bright Blue, Field Gree, Ink Black.

Unitate vanzareSet
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.