Set 6 creioane colorate metalice cu rigla Derwent

Setul Derwent de creioane metalice in editie limitata, care sarbatoreste 20 de ani de inovatie si creativitate. Setul contine 6 creioane metalice si o rigla eleganta din cupru, finisata, cu o textura satinata si o dimensiune potrivita pentru trusa ta de creioane. Citeste mai mult

2305625

Derwent

Produse similare

Setul Derwent de creioane metalice in editie limitata, care sarbatoreste 20 de ani de inovatie si creativitate.

Setul contine 6 creioane metalice si o rigla eleganta din cupru, finisata, cu o textura satinata si o dimensiune potrivita pentru trusa ta de creioane.

Creioanele Metallic Derwent stralucitoare, intense, care se amesteca usor pentru a crea efecte metalice vibrante, in special pe hartie inchisa la culoare.

Formula intensa, pigmentii stralucitori si varful puternic intensifica aspectul culorii si adauga o precizie aparte lucrarii. Potrivit pentru o gama larga de tehnici, perfecte pentru a fi combinate intre ele, pentru straturi de culori sau umbre.

Solubile in apa, cu un varf moale ce se amesteca usor, pigmenti de inalta calitate care ofera o aplicare bogata a culorii. Aluneca usor pe hartie, fara a zgaria si fara a lasa mult praf in urma. Forma hexagonala a creioanelor asigura o prindere confortabila si ferma, usor de tinut in mana. Potrivit atat pentru profesionisti, cat si pentru incepatori.

Fabricat in Cumbria, Marea Britanie, setul de creioane contine 6 nuante: Yellow, Green, Blue, Purple, Pink si Red, toate metalice.

Unitate vanzareSet
TehnicaDesen si schita
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.