Set 6 creioane colorate metalice Derwent

Set 6 creioane metalice si stralucitoare care se amesteca usor pentru a crea efecte metalice vibrante, in special pe hartie inchisa la culoare. Editie limitata de seturi creioane colorate metalice insolubile, perfecte pentru incepatori si artisti profesionisti. Formula intensa, pigmenti...
Citeste mai mult

2305626

Derwent

ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!

Produse similare

Set 6 creioane metalice si stralucitoare care se amesteca usor pentru a crea efecte metalice vibrante, in special pe hartie inchisa la culoare. Editie limitata de seturi creioane colorate metalice insolubile, perfecte pentru incepatori si artisti profesionisti.

Formula intensa, pigmentii stralucitori si varful puternic intensifica aspectul culorii si adauga o precizie aparte lucrarii. Potrivit pentru o gama larga de tehnici, perfecte pentru a fi combinate intre ele, pentru straturi de culori sau umbre.

Aluneca usor pe hartie, fara a zgaria si fara a lasa mult praf in urma. Forma hexagonala a creioanelor asigura o prindere confortabila si ferma, usor de tinut in mana.

Fabricat in Cumbria, Marea Britanie, setul de creioane contine 6 nuante: Silver Mint, Turquoise, Ice Blue, Silver Rose, Pink Gold, Rose Gold.

Unitate vanzareSet
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.