Set 50 pasteluri uleioase Simply Daler Rowney

Pastelurile uleioase Simply Soft Daler Rowney in 50 de culori intense si vibrante! Pastelurile uleioase Daler Rowney de inalta calitate, usor de utilizat si amestecat. Ideale atat pentru studenti si incepatori cat si pentru profesionisti, culorile vin cu un raport cal...
Citeste mai mult

FL157500050

Daler Rowney

Pastelurile uleioase Simply Soft Daler Rowney in 50 de culori intense si vibrante!

Pastelurile uleioase Daler Rowney de inalta calitate, usor de utilizat si amestecat. Ideale atat pentru studenti si incepatori cat si pentru profesionisti, culorile vin cu un raport calitate-pret foarte avantajos. Lasa urme netede, catifelate si intense fara a fi nevoie de apasare. Marginele rotunjite ale batoanelor ofera artistului un bun control asupra lucrarii.

Culorile intense, cu o concentratie optima de pigment si cu un continut non-toxic se pot combina usor intre ele, pentru o multime de forme si nuante. Ideale pentru o multitudine de suprafete, precum hartie alba sau colorata, carton panzat sau panza pe sasiu.

Pastelurile uleioase Daler Rowney nu necesita fixare si adera foarte bine la suprafata pe care sunt aplicate. Oferind astfel posibilitati creative nesfarsite!

Unitate vanzareSet
TehnicaUlei, Pastel, Desen si schita
CategoriePastel
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.