Set 50 creioane Studio Collection Watercolour Winsor Newton

Set creioane acuareabile de calitate superioara pentru desene inedite. Culori unice pe baza de pigmenti de calitate, cu o stralucire a culorii de neegalat. Colectie excelenta de creioane colorate gama Watercolour Winsor & Newton pentru artisti profesionisti si pasionati de desen. Creeaza c...
Citeste mai mult

2090003

Winsor & Newton

Produse similare

Set creioane acuareabile de calitate superioara pentru desene inedite. Culori unice pe baza de pigmenti de calitate, cu o stralucire a culorii de neegalat. Colectie excelenta de creioane colorate gama Watercolour Winsor & Newton pentru artisti profesionisti si pasionati de desen. Creeaza cu usurinta opere de arta minunate in culori bogate si vibrante, cu mina moale si groasa. Idee de cadou perfecta pentru artisti si pasionati de desen.

Foloseste creioanele uscate ca pe niste creioane obisnuite pentru umbrire si amestecare, sau aplica apa cu pensula pentru a transforma creionul in acuarela. Creeaza lucrari superbe si expresive de arta. Creioanele sunt perfecte pentru scris, desen, schita, colorat si hasura. Sunt asezate intr-o cutie metalica, eleganta si simpla, usor de transportat, ce se inchide cu cleme magnetice. Se transporta cu usurinta in geanta cu materiale de arta pentru desen in studio sau in aer liber.

Setul include:

48 x creioane divers colorate
1 x bloc de desen
1 x pensula

Unitate vanzareSet
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.