Set 50 creioane Studio Collection Colour Winsor Newton

Set creioane colorate de calitate superioara pentru desene inedite. Colectie excelenta de creioane gama Colour Winsor & Newton pentru artisti profesionisti si pasionati de desen. Creeaza cu usurinta opere de arta minunate in culori bogate si vibrante, cu mina moale si groasa. Idee grozava ...
Citeste mai mult

2090002

Winsor & Newton

Produse similare

Set creioane colorate de calitate superioara pentru desene inedite. Colectie excelenta de creioane gama Colour Winsor & Newton pentru artisti profesionisti si pasionati de desen. Creeaza cu usurinta opere de arta minunate in culori bogate si vibrante, cu mina moale si groasa. Idee grozava de cadou pentru artisti.

Creioanele sunt asezate intr-o cutie metalica, eleganta si simpla, usor de transportat, ce se inchide cu cleme magnetice. Creioane pe baza de ceara ce ofera o intindere neteda si rezistenta excelenta la lumina, facand amestecarea un vis! Creioanele sunt ascutite si gata pentru utilizare. Usor de transportat, setul poate fi transportat cu usurinta in geanta cu materiale de arta, atat pentru desen la studio, cat si in aer liber.

Setul contine: 48 creioane colorate, cutie metalica (47.5x20.6cm) si o ascutitoare metalica.

Unitate vanzareSet
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.