Set 5 marker acrilic Simply Daler Rowney

Personalizeaza obiectele din jur sau adauga cu precizie in pictura ta detalii cu markerele acrilice Simply. Markere cu vopsea acrilica, opaca si permanenta dupa uscare. Pentru pictura pe diverse suprafete:  hartie, textile, piele, lemn, ceramica, sticla, plastic, polistiren si altele. A...
Citeste mai mult

FL126300903

Daler Rowney

Produse similare

Personalizeaza obiectele din jur sau adauga cu precizie in pictura ta detalii cu markerele acrilice Simply. Markere cu vopsea acrilica, opaca si permanenta dupa uscare. Pentru pictura pe diverse suprafete:  hartie, textile, piele, lemn, ceramica, sticla, plastic, polistiren si altele.

Asortiment de 5 culori de baza, luminoase si intense, care se pot amesteca intre ele. Vopsea solubila in apa, fara miros neplacut de solvent, cu uscare rapida (5-10 minute). Varf rotund, poti trasa linii precise de 2-3mm grosime.

Rezistent si practic, varful iti permite sa trasezi linii controlat, fara scurgeri de vopsea. Capacitate corp marker 5,3ml.

Inainte de prima utilizare, varful markerului se activeaza prin presare timp de cateva secunde, pana cand vopseaua patrunde in fibra varfului. Dupa prima utilizare, markerul se pastreaza in pozitie orizontala.

Unitate vanzareSet
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.