Set 48 creioane cerate acuarelabile Lyra

Set 48 creioane cerate acuarelabile Lyra, ideale pentru o multime de tehnici de desen si pictura. Nuante bogate si textura moale, creioanele Aquacolor lasa urme de culoare de hartie fara apasare. Creioane groase sub forma de baton rotund, usor de tinut intre degete, invelite intr-o foli...
Citeste mai mult

FL5611480

Lyra

Produse similare

Set 48 creioane cerate acuarelabile Lyra, ideale pentru o multime de tehnici de desen si pictura. Nuante bogate si textura moale, creioanele Aquacolor lasa urme de culoare de hartie fara apasare.

Creioane groase sub forma de baton rotund, usor de tinut intre degete, invelite intr-o folie protectiva ce nu permite murdaria. Solubile in apa si usor de amestecat; doar adauga putina apa cu ajutorul unei pensule si mixeaza pentru efecte deosebite. Intens pigmentate, rezistente la lumina si durabile, creioanele acuarelabile Lyra vin intr-o multime de nuante, ce pot fi amestecate pentru a obtine o infinitate de posibilitati.

Cutie metalica rezistenta, ce protejeaza creioanele de lovituri sau praf; usor de depozitat si transportat. De inalta calitate, creioanele  Aquacolor satisfac nevoile artistice ale oricui, fie incepator sau profesionist. Setul contine 48 de creioane colorate acuarelabile in diferite nuante.

Unitate vanzareSet
CategorieCreioane cerate, Acuarelabile
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.