Set 45 creioane Studio Collection Box Mixed Winsor Newton

Set cu 45 creioane de calitate superioara pentru lucrari mixed media. Colectie excelenta cu diverse creioane pentru artisti profesionisti si pasionati de desen. Creeaza cu usurinta opere de arta minunate in culori bogate si vibrante, cu mina moale si groasa.  Creioanele sunt asezate int...
Citeste mai mult

2090001

Winsor & Newton

Produse similare

Set cu 45 creioane de calitate superioara pentru lucrari mixed media. Colectie excelenta cu diverse creioane pentru artisti profesionisti si pasionati de desen. Creeaza cu usurinta opere de arta minunate in culori bogate si vibrante, cu mina moale si groasa. 

Creioanele sunt asezate intr-o cutie metalica, eleganta si simpla, usor de transportat. Exploreaza efecte uimitoare de acuarela si nuante bogate si vibrante indiferent daca lucrezi in studio sau in aer liber. Creioanele sunt deja ascutite si gata de folosire. Varful este rezistent si nu se va rupe chiar daca aplici presiune. 

Foloseste creioanele grafit foarte versatile pentru a desena schite frumos detaliate sau schite spontane expresive. Ideale pentru a capta miscarea din mers. Creioanele clasice de carbune si grafit incluse in gama Studio Collection se amesteca cu usurinta pentru a crea umbriri evocatoare, facandu-le ideale pentru a crea desene pline de viata si piese de natura moarta in deplasare, acasa sau in studio.

Setul include 24 de creioane acuarela, 12 creioane color, 6 creioane grafit, 1 bloc de hartie, 1 pensula si 1 ascutitoare. Prezentate intr-o cutie cu inchidere magnetica.Unitate vanzareSet
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.