Set 4 pensule cu rezervor waterbrush Derwent

Controleaza cu usurinta si aplica precis cantitatea de apa dorita cu pensulele cu rezervor Derwent! Adaugi stropi de apa peste liniile de culoare pentru efecte de fuziune specifice acuarelei sau pentru umezirea hartiei si a varfului de creion. Setul de 4 pensule cu re...
Citeste mai mult

2305816

Derwent

Produse similare

Controleaza cu usurinta si aplica precis cantitatea de apa dorita cu pensulele cu rezervor Derwent! Adaugi stropi de apa peste liniile de culoare pentru efecte de fuziune specifice acuarelei sau pentru umezirea hartiei si a varfului de creion.

Setul de 4 pensule cu rezervor, in diferite tipuri de varf, ideale pentru orice tip de tehnica in acuarela. Rezervor incapator de apa prevazut cu buton pentru eliberare treptata a apei, cu o valva care nu permite scurgerea incontrolabila a apei.

Solutie practica si eficienta pentru desenul si pictura in culori acuarelabile, mai ales cand nu lucrezi la masa si nu poti avea un pahar cu apa la indemana. De calitate superioara, cu varf din fibra de nailon care isi mentine forma chiar si dupa utilizari repetate. Pensulele au capace de protectie, sunt usor manevrabile.

Unitate vanzareSet
TehnicaAcuarela
CategoriePensula
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.