Set 4 modele carton pre-desenat Marine Art Therapy Phoenix

Relaxeaza-te prin desen sau pictura, cu seria de cartoane pre-desenate Marine Art Therapy. Fara reguli si instructiuni complicate de urmarit pas-cu-pas. Doar alegi culorile preferate, folosesti conturul pre-tiparit si obtii propria ta lucrare inedita! Setul contine 4 modele tematice, im...
Citeste mai mult

SPCB02

Phoenix

Relaxeaza-te prin desen sau pictura, cu seria de cartoane pre-desenate Marine Art Therapy. Fara reguli si instructiuni complicate de urmarit pas-cu-pas. Doar alegi culorile preferate, folosesti conturul pre-tiparit si obtii propria ta lucrare inedita!

Setul contine 4 modele tematice, imprimate pe carton gros 25x25cm, gata pregatit pentru desen sau pictura. Poti decora cartonul pre-desenat cu o diversitate de materiale si tehnici: creioane colorate, markere, culori acrilice, tempera sau guase. Cartonul ecologic gros de 2mm, cu interior din straturi presate de carton reciclat, este tratat si gata pregatit pentru desen si pictura.

Design modern cu detalii complexe, linii fluide si usor de urmarit atat de catre adulti amatori cat si copii. La final ai satisfactia realizarii unei lucrari de arta cu adevarat deosebite. Activitatile creative de pictura sau desen au beneficii anti-stres. Prin desen si pictura stimulezi creativitatea si atentia, in timp ce petreci timpul intr-un mod placut. La final, obtii o lucrare personalizata pe care o poti inrama sau un cadou inedit pe care sa il oferi in dar.

Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.