Set 36 creioane colorate Chromaflow Derwent

Set 36 creioane colorate cu mina moale, foarte pigmentate, pentru o vibratie izbitoare, care iese in evidenta chiar si pe hartia inchisa la culoare. Creioane cu mina de 3.5mm, potrivite pentru artisti experimentati si pasionatii de desen si colorat. Mina cremoasa ofera o intindere neted...
Citeste mai mult

2306012

Derwent

Produse similare

Set 36 creioane colorate cu mina moale, foarte pigmentate, pentru o vibratie izbitoare, care iese in evidenta chiar si pe hartia inchisa la culoare. Creioane cu mina de 3.5mm, potrivite pentru artisti experimentati si pasionatii de desen si colorat.

Mina cremoasa ofera o intindere neteda, rapida, care este rezistenta si poate face fata presiunii la rupere, facilitand amestecarea si umbrirea.

Setul de 36 creioane Chromaflow Derwent include un spectru larg de culori bogate, ce pot fi stratificate pentru a obtine lucrari realiste. De calitate premium, creioanele Chromaflow sunt o reflexie a mostenirii Derwent. Fiecare creion este atent inspectat pentru a indeplini cele mai inalte standarde. Creioanele sunt ideale pentru toate stilurile si tehnicile de desen in creion.

Set 36 creioane colorate Chromaflow Derwent include 36 creioane colorate diferit intr-o cutie metalica usor de transportat. Culori incluse in set: Sun Yellow, Amber Gold, Golden Sun, Mango, Flame, Melon, Scarlet, Strawberry, Pompeian Red, Salmon, Blush Pink, Magenta, Orchid, Liliac, Violet, Violet blue, Denim, Lapis Blue, Glacier Blue, Light Blue, Teal, Turquoise Green, Basil, Green Meadow, Foliage, Grass Green, Lemon Lime, Dijon, Burnt Sienna, Redwood, Raisin, Natural Brown, Carbon Grey, Platinum, Black, White.

Unitate vanzareSet
Mina creionColorata
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.