Set 3 waterbrush Aqua2Go Cretacolor

Creeaza usor efecte acuarelabile oriunde te-ai afla, la masa de lucru sau in aer liber. Cu pensula-rezervor dozezi cantitatea de apa sau culoare necesara ca sa obtii amestecuri, degradeuri sau evidentieri in lucrarile tale in acuarela, creion acuarelabil sau tus. Include 3 pensule cu va...
Citeste mai mult

430 39

Cretacolor

Produse similare

Creeaza usor efecte acuarelabile oriunde te-ai afla, la masa de lucru sau in aer liber. Cu pensula-rezervor dozezi cantitatea de apa sau culoare necesara ca sa obtii amestecuri, degradeuri sau evidentieri in lucrarile tale in acuarela, creion acuarelabil sau tus.

Include 3 pensule cu varf subtine, mediu si lat, utile cand realizezi contururi fine si detalii sau umpli suprafete ample. Varful pensulei este din nylon, rezistent la utilizari repetate, flexibil si precis. Prevazut cu un capac etans, care previne scurgerea lichidului din pensula.

Rezervorul se poate umple cu 4ml de apa, cerneluri sau culori fluide (diluate). Cantitatea de apa sau culoare eliberata se controleaza prin simpla apasare a rezervorului.

Unitate vanzareSet
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.