Set 3 pensule pictura bidinea sintetic Atelier

Set 3 pensule bidinea fir sintetic, rezistente, robuste si durabile. Par moale, flexibil si receptiv, rezistent la multiple utilizari. Ideale pentru tehnici de pictura in acrilic, tempera sau gouache, pensulele Atelier au o calitate superioara la un pret avantajos. Isi mentin forma in t...
Citeste mai mult

AT20020

Atelier

Produse similare

Set 3 pensule bidinea fir sintetic, rezistente, robuste si durabile. Par moale, flexibil si receptiv, rezistent la multiple utilizari. Ideale pentru tehnici de pictura in acrilic, tempera sau gouache, pensulele Atelier au o calitate superioara la un pret avantajos.

Isi mentin forma in timp si ofera control deplin in timpul folosirii. Pensulele Atelier nu retin urmele de pensulatie, fiind ideale pentru fundaluri uniforme de culoare, gesso si vernis.

Capacitate de incarcare cu vopsea excelenta. Aplicare uniforma, precisa si controlata. Maner scurt, usor de controlat, ideal pentru pictura la sevalet sau la masa de lucru. Feronerie turnata din nichel, durabila si rezistenta la rugina.

Maresti considerabil durata de viata a pensulei daca o cureti bine dupa fiecare utilizare. Indeparteaza excesul de vopsea cu un servet, apoi inmoaie pensula solutie de curatare a pensulelor. Lasa pensula sa se usuce sprijinita in coada, cu varful in sus, ca sa isi pastreze forma parului.

Datorita firelor sintetice ce inlocuiesc parul natural, pensulele Atelier reprezinta o varianta sustenabila, economica, prietenoasa cu natura si “cruelty free”.

Unitate vanzareSet
TehnicaAcuarela, Gouache, Tempera
FormaBidinea
ManerScurt
FirSintetic
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.