Set 3 pensule pictura bidinea porc Atelier

Set 3 pensule bidinea fir natural porc, rezistente, robuste si durabile. Dure dar extrem de flexibile si receptive, pensulele sunt rezistente la multiple utilizari. Ideale pentru tehnici de pictura in ulei, aplicarea grundului sau a vernisului, pensulele Atelier au o calitate superioara la un ...
Citeste mai mult

AT20010

Atelier

Produse similare

Set 3 pensule bidinea fir natural porc, rezistente, robuste si durabile. Dure dar extrem de flexibile si receptive, pensulele sunt rezistente la multiple utilizari. Ideale pentru tehnici de pictura in ulei, aplicarea grundului sau a vernisului, pensulele Atelier au o calitate superioara la un pret avantajos.

Isi mentin forma in timp si ofera control deplin in timpul folosirii. Pensulele Atelier retin urmele de pensulatie, fiind ideale pentru tehnicile in pasta.

Capacitate de incarcare cu vopsea excelenta. Aplicare uniforma, precisa si controlata. Maner scurt, usor de controlat, ideal pentru pictura la sevalet sau la masa de lucru. Feronerie turnata din nichel, durabila si rezistenta la rugina.

Maresti considerabil durata de viata a pensulei daca o cureti bine dupa fiecare utilizare. Indeparteaza excesul de vopsea cu un servet, apoi inmoaie pensula solutie de curatare a pensulelor. Lasa pensula sa se usuce sprijinita in coada, cu varful in sus, ca sa isi pastreze forma parului.

Unitate vanzareSet
TehnicaUlei
FormaBidinea
ManerScurt
FirPorc
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.